top of page
Gr%C3%B8nt%20vandret_edited.jpg

Min baggrund

At blive psykolog er noget af det bedste, jeg har gjort i mit liv. Jeg elsker mit fag og mit arbejde, og det giver mening for mig. 

Jeg blev færdig som cand. psych. i 2007 med et speciale om, hvilken betydning arbejde med følelser i psykoterapeutisk behandling har for udbyttet af terapien.

Jeg er autoriseret som psykolog og medlem af Dansk Psykologforening. Jeg er godkendt specialist i psykoterapi med voksne.

I min klinik arbejder jeg med mennesker med belastningstilstande, herunder arbejdsmæssige som private belastninger eks. egne eller pårørendes fysiske eller psykiske sygdom, skilsmisse, tab, overgreb, vold, voldtægt. Jeg arbejder også med mennesker, der kommer med depression eller angsttilstande, ADHD eller ADD. Jeg har særlig kompetence inden for følger efter en hjerneskade/-påvirkning. 

Jeg er tidligere uddannet journalist og har arbejdet mange år med kommunikation og formidling. Efterhånden voksede jeg fra det. Jeg fik stadig  mere lyst til at bruge min nysgerrighed på mennesker på en mere sammenhængende og dybtgående måde. Min interesse for psykologi og deltagelse i mange kurser i personlig udvikling styrkede den retning i mit liv. Da jeg var blevet 40 år gammel, tog jeg springet og begyndte på psykologistudiet på Aarhus Universitet.  

bottom of page