top of page
Gr%C3%B8nt%20vandret_edited.jpg

Anette Ulrik, autoriseret psykolog

Min baggrund

At blive psykolog er noget af det bedste, jeg har gjort i mit liv. Jeg elsker mit fag og mit arbejde, og det giver mening for mig.

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet mange år med kommunikation og formidling. Efterhånden voksede jeg fra det. Jeg fik stadig  mere lyst til at bruge min nysgerrighed på mennesker på en mere sammenhængende og dybtgående måde. Min interesse for psykologi og deltagelse i mange kurser i personlig udvikling styrkede den retning i mit liv. Da jeg var blevet 40 år gammel, tog jeg springet og begyndte på psykologistudiet på Aarhus Universitet.  Jeg blev færdig som cand. psych. i 2007 med et speciale om hvilken betydning, følelser i psykoterapeutisk behandling har for udbyttet af terapien. Autoriseret som psykolog i 2012. Aktuelt er jeg tæt på at blive specialist i psykoterapi.

 

Ud over min psykologiske klinik arbejder jeg med mennesker, der har brug for støtte til at vende tilbage til arbejde efter fysisk sygdom eller stress, angst, krise og/eller depression. Jeg arbejder også med mennesker, der har brug for at udvikle psykisk robusthed, så de kan klare at have et arbejde. Og jeg arbejder med mennesker, der har pådraget sig en hjerneskade/påvirkning. Derudover har jeg arbejdet med mennesker med alkoholmisbrug og pårørende til dem. Endelig har jeg arbejdet med psykologiske udredninger af mennesker med problemer med at være på arbejdsmarkedet.

 


 

 

 

bottom of page