top of page
Gr%C3%B8nt%20vandret_edited.jpg
Hvordan det foregår i terapien​

I terapien får du en samtalepartner. Vores samvær udgør en helt unik samtale, aldrig set før eller siden. I begyndelsen af behandlingen vil vi sammen finde frem til, hvad vores fælles fokus skal være, og hvor du gerne vil hen med terapien. Undertiden tager netop det spørgsmål noget tid.

Jeg har ofte hørt udtrykket, at en psykolog kan se lige igennem andre - og at psykologen konstant er i færd med at gøre det. At en psykolog er tavs og lytter, mens han eller hun i baggrunden analyserer og vurderer. Når man lige tænker efter, lyder det ret ubehageligt. Jeg er en aktiv deltager i vores samtaler. Du får min psykologisk trænede opmærksomhed. Sammen udforsker, undersøger og finder vi løsninger, samt træder på ny grund sammen.  

Under vores samtaler er jeg opmærksom på og tilpasser samtalen, dens tone og dens indhold efter, hvem du er, hvor du er i dit liv, og hvad dit behov er. Mere præcist så tilpasser vi sammen samtalen til dig.

Det kan være, jeg foreslår øvelser eller hjemmeopgaver. Vi taler om dette undervejs og afgør sammen, hvad der giver mening for dig. 

bottom of page